Hurtig levering
Hurtig levering af lagervarer - 1-2 hverdage
Fragt kr. 95,- Fri fragt v/ køb over kr. 2000,-
Personlig vejledning
Personlig vejledning på telefon eller chat

Salg & Opbevaring

Vi hjælper med salget af dine investeringsvine…

I 1855 Cru A/S er vi dig behjælpelig med at sælge dine investeringsvine, ligesom vi gerne vil sørge for salg af andre vine, som du måtte have i din kælder.

Som en af de meget få danske forhandlere af Fine Wine er vi koblet op på vinbørsen i London (Liv-Ex), hvorfra vi har mulighed for at omsætte dine vine til dagsaktuelle kurser.

Vi giver et estimat

Når du ønsker at sælge dine vine, giver vi dig et estimat på, hvad du kan forvente at få for dine vine, inden vi lægger dem ud til salg. Du skal acceptere vores handelsbetingelser (formidlingsaftalen) på skrift, og vinene skal være indleveret på vort centrale lager, inden vi foretager salget.

Vinens beskaffenhed

Vi kan udelukkende formidle salg af vine i perfekt stand. Det vil sige, at vinen skal være i original trækasse, som er i god stand. Selve vinens stand i flasken skal være optimal i forhold til alderen (stand A), og prop, lukning og folie på flaskens hals må ikke være beskadiget. Ligeledes skal etiketter være ubeskadigede og rene. Vi modtager ikke vine med asiatiske, amerikanske eller ”ikke EU”-afgiftsmærkater eller andre former for forhandler/vinhandler mærkater.

Stykstørrelser

Vi kan udelukkende formidle salg af vine i originale kasser.

Indlevering af din vin

Du skal selv sørge for indlevering af vinen til os inden for 14 dage efter underskreven salgsaftale. Ved ankomsten til vort lager vil vinen blive tjekket for at synliggøre, at beskaffenheden er i overensstemmelse med ovennævnte betingelser/krav til vinen.

Provision og gebyrer

1855 Cru A/S beregner sig en provision på 4,75% af vinens salgspris. Hertil skal lægges faktiske udgifter til transport til køber (Liv-Ex).

Til ovennævnte provision skal endvidere lægges et fast håndteringsgebyr på kr. 75,- pr. enhed (kasse)

Afregning

Du modtager afregning fra 1855 Cru A/S umiddelbart efter, at vi har modtager betaling fra køber. Der kan gå op til 60 dage fra indlevering af vinen.

Sig til, hvis vi skal sende dig vores formidlingsaftale til gennemsyn.

Vi hjælper med vinopbevaring…

I 1855 Cru A/S tilbyder vi at opbevare dine investeringsvine, som du har indkøbt via 1855 Cru A/S, på vort centrale lager under de bedst tænkelige klimatiske forhold.

Prisen er 1,50 kr. pr. flaske pr. måned excl. moms. 

Løbetid

Lejeaftaler indgås for minimum 1 år. Herefter er der 3 måneders opsigelsesvarsel. 

Priser, gebyrer og betaling

I forbindelse med indlevering af flasker til opbevaring betaler du kr. 50,00 excl. moms pr. ks. for indlevering, gennemgang af vinen og kassens stand, fotografering samt udstedelse af behørig dokumentation herfor. Dette gebyr beregnes ikke i forbindelse med opbevaring af vine, som du har erhvervet gennem os, og som vi har modtaget direkte fra slottet.

Lejen forudbetales i først omgang for min. 1 år, og derefter for 6 måneder fortløbende.

Forsikring

De fleste private personer er normalt dækket via egen indboforsikring. Vi opfordrer til, at du får dit forsikringsselskab til at sende en skriftlig anerkendelse af, at vinen opbevares på vort centrale lager.

Vi opfordrer endvidere til, at du undersøger, om dit forsikringsselskab opfatter investeringsvine som særligt indbo, da dette forhold kan reducere en evt. erstatning, såfremt det ikke er oplyst over for forsikringsselskabet.

Sig til, hvis vi skal sende dig vores opbevaringsaftale til gennemsyn.