1855cru er godkendt af E-handelsfonden - klik her for at læse mere1855cruHer kan du betale sikkert med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron
Om 1855cru.com   Forhandlere   Om Bordeaux   Investering   Salg & opbevaring   
Vi er specialister i de store klassiske Bordeauxvine...
Betingelser

Handelsbetingelser

Bestilling
Hos 1855 Cru A/S kan du bestille varer via vores website www.1855cru.com .

Du har også mulighed for at bestille vinen hos udvalgte forhandlere. Har du forespørgsler til vine, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du kontakte os på info@1855cru.com.

Generelle oplysninger

1855 Cru A/S, Linkøpingvej 33, 4900 Nakskov
CVR 34471983
Telefon 54921855
info@1855cru.com
Etablereret i 2012.

Betaling

Priser og betaling
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner inklusive de i dag gældende afgifter og momssatser. Priserne er dagpriser. Alle priser er baseret på salg af enten hele kasser (6 stk. eller 12 stk.) eller på salg enkelvis. Det vil fremgå under den enkelte vin hvorvidt de sælges enkelvis eller i hele kasser.

Ved betaling via internettet, vil alle dine personlige data blive krypteret inklusive dine bankoplysninger. Du kan benytte følgende kort:
Dankort (intet gebyr)
Visa Dankort (intet gebyr)
Visa Electron (intet gebyr)
Master Card/Maestro/JCB (dansk udstedt 1,25% min. kr. kr. 0,70 ellers 3,75% af kortomsætningen)
American Express (dansk udstedt 1,25% min. kr. 0,70 pr. transaktion ellers 3,75% af kortomsætningen)

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og måder, er oplyst i parentesen. Beløbet hæves først på dit kort, når vinene sendes fra vores lager, dog undtaget køb af En Primeur (se særskilt afsnit). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

www.1855cru.com anvender Scannets betalingssystem, der er godkendt af Nets. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Nets. Gennemførsel af køb på websitet sker via en SSL-krypteret forbindelse; dvs. at ingen får adgang til dine kortoplysninger. Læs evt. mere om gode råd ved e-handel på www.forbrugersikkerhed.dk.

Faktura
Vi udsender KUN en elektronisk faktura. Vi sender gerne en papirfaktura mod et gebyr, som kan vælges inden du afslutter din bestilling på  www.1855cru.com . Der vedlægges naturligvis altid en følgeseddel på alle ordre, hvor du kan se dine bestilte vine. Følgesedlen skal også ALTID bruges ved en eventuel returnering af vinen. 

"En primeur"/forsalg
Køb af vine i "en primeur", er et køb af vine, som endnu ikke er færdiglagret og derfor stadig ligger i slottets kælder. Ved "en primeur" køb vil vinen normalt kunne købes til priser, som ligger langt under den pris vinen vil blive udbudt til når den færdige vin er klar til at blive sendt på markedet. For at opnå denne besparelse er det nødvendigt at: bestille og betale NU, mens leveringen først vil finde sted, efter slottet har frigivet vinen, typisk 1-2 år efter høståret. Den forventede hjemkomstdato kan findes under beskrivelsen af hver enkel vil til salg i "en primeur-systemet". Det angivne tidspunkt er anslået og ikke en endegyldig dato. Du vil under alle omstændigheder blive orienteret når vinen er kommet hjem. Alle "en primeur" priser er inklusive de i dag gældende afgifter og momssatser.

"En primeur" vine sælges KUN i hele kasser. Vine købt "en primeur" tages IKKE retur og byttes ikke.

Ved køb "en primeur" modtager du et værdibevis/kvittering på den købte vin til den aftalte købesum.

Hjemkomst og levering
Når dine ”en primeur vine” er hjemme, kontakter vi dig. Har du bestilt levering gennem en af vores forhandlere, kontakter forhandleren dig også for at aftale nærmere. Har du bestilt levering direkte, leveres vinene naturligvis direkte til dig.


Fortrydelses- & reklamationsret

Fortrydelse
Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke underlagt fortrydelsesret. 1855 Cru A/S har dog valgt at yde, dig som kunde, 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt du modtager vinen, såfremt nedenstående overholdes.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis vinen tilbageleveres i samme stand, som du har modtaget denne. Du kan enten fortryde ved at nægte modtagelsen eller returnere vinen til 1855 Cru A/S.

Hvis du fortryder købet, skal vinen returneres til:

1855 Cru A/S
Linkøpingvej 33
4900 Nakskov

Et fortrudt køb kan kun returneres mod forudgående aftale. Vinen skal returneres til os inden for 14 dage. Med de returnerede vine skal der følge denne udfyldte returblanket. Alle udgifter til returnering betales af dig, og bemærk ligeledes at vi ikke modtager returnerede vine pr. efterkrav

Endelig skal det understreges at vine købt i En Primeur/i forsalg hverken tages retur eller byttes.

Du kan vælge at bytte til andre vine hos 1855 Cru A/S eller du kan vælge at få det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. Dog vil eventuelle leveringsomkostninger ikke blive refunderet. Beløbet vil blive overført til din bankkonto når vi har modtaget vinen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse.


Reklamation

Købelovens mangelsregler finde anvendelse på varekøb.1855 Cru A/S yder naturligvis 24 måneders reklamationsret, iht. købeloven. Det betyder, at du enten kan få vinen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dog følger reklamationen vinens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert behandling eller opbevaring.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles 1855 Cru A/S indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen ved varen. Hvis du reklamere indenfor 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. I forbindelse med reklamationssager afholder 1855 Cru A/S naturligvis alle rimelige returneringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller eventuelle udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

1855 Cru A/S
Linkøpingvej 33
4900 Nakskov

Returnering af vine foregår ligeledes til ovenstående adresse. Inden du returnerer vinen, bedes du udfylde vores returblanket. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vær opmærksom på at vine altid skal returneres til os i forsvarlig emballage.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til 1855cru.com på email info@1855cru.com eller telefon 54 92 18 55. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Kontaktoplysninger: Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, email: kfst@kfst.dk telefon 41 71 50 00.


Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på www.1855cru.com skal du igennem 6 trin:

1) Find den eller de vine du ønsker og læg dem i indkøbskurven.
2) Indtast dine adresseoplysninger.
3) Vælg betalingsmåde og levering.
4) Godkend vores forretningsbetingelser.
5)Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.
6) Gå til betaling.

Alle aftaler indgås på dansk. Børn og unge under 18 år kan ikke indgå aftaler på www.1855cru.com.  

Refusion af moms
Hvis du bor eller normalt opholder dig uden for EU, kan du få momsen tilbage af vine du har købt i Danmark hos 1855 Cru A/S.
 

For at få momsen retur SKAL følgende tre betingelser være opfyldt: 1) Vinen skal være udført af EU inden udgangen af den 3. måned efter måneden for købet. 2) Vinen skal koste mindst 1.200 kroner, hvis du bor i Norge/Ålandsøerne, og 300 kroner, hvis du bor i andre lande. 3) Du skal selv tage vinene med, når du rejser ud af landet, eller sende dem til et land uden for EU.

Hvis du selv tager vinen skal du for at få momsen retur, tilsende os original faktura med et toldstempel fra det sidste EU-land du forlader inder du rejser ind i dit hjemland.   

Hvis du får sendt vinen, skal du for at få momsen retur, sørge for at sende et bevis eller en attest fra toldmyndigheden i dit eget land for at varen er indført til dit hjemland.

Begge former for dokumentation skal tilsendes os med behørig hensynstagen til administrationsbehandling indenfor ovennævnte 3 måneders regel.

For hver faktura, du ønsker en momsrefusion, bliver der pålagt et administrationsgebyr på 350,00, som vi fratrækker det refunderet beløb.

Det er også muligt for virksomheder inden for EU at handle hos 1855 Cru A/S med fritagelse af moms og afgifter. Hvis følgende punkter er opfyldt:

Virksomheden skal være oprettet med gyldigt CVR/VAT number.

Virksomheden skal være registreret som importør af vine i det pågældende land og 1855 Cru A/S have oplyst virksomhedens punkafgiftsnummer, som er bevis for at virksomheden er registreret som importør af vin.
Vinene sælges kun til afhentning på vores lager(ab lager). Virksomheden sørger selv for at vinen bliver afhentet og fragtet til udlandet inden for EU.


Udstationering
Det er muligt at handle med momsfritagelse. Det forudsætter dog, at 1855 Cru A/S er i besiddelse af udstationeringsdokumenter og andre relevante papirer. Dette kan udelukkende ske ved udlevering fra vores lager eller afsendelse til speditør, som sender direkte til kundens adresse i udlandet.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnererede vine eller forudbetalte vine, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved tilbageførsel til det betalingskort hvorfra betalingen er kommet. Er betaling på den oprindelige ordre betalt via netbank, har 1855 Cru A/S brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer på din bankkonto, for at kunne tilbageføre refusion til dig. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. E-mail eller anden traditionel korrespondance.


Levering og fragt

Levering
1855 Cru A/S leverer med Danske Fragtmænd fra hverdag til hverdag i hele Danmark. Har vi din ordre inden kl. 10.00 og har registreret betaling for de bestilte vine, vil du kunne modtage dine vine allerede næste hverdag. Ikke brolagte øer har en ekstra dags leveringstid. Du kan naturligvis også vælge en hvilken som helst anden leveringsdato. Dette skal gøres inden du afslutter din samlede bestilling.

Skulle du ikke være hjemme har du mulighed for i ”bemærkninger til levering” at vælge en anden adresse til levering eller at give fragtmanden tilladelse til at stille leverancen på et angivet sted på adressen f.eks. i garage eller i carport. Skal vinen levereres til en etageejendom leverer Danske Fragtmænd kun til hoveddør. Ønskes der levering til etagen, skal du skrive i feltet ”bemærkning til levering” at ”vinen skal bæres op”. Hvis du vil kontaktes af Danske Fragtmænd inden levering, kan du ligeledes skrive i feltet ”bemærkninger til levering” at chaufføren bedes ringe inden levering på dit telefonnr. Husk at opfylde dit telefonnummer i feltet ”bemærkninger til levering” inden du godkender ordren.

Fragtomkostninger
Du betaler udelukkende vores udgift til Danske Fragtmænd, ja endda kun en del heraf. Ordrer over kr. 2.000,00 pålægges ikke fragt. Ordrer under denne grænse pålægges et gebyr på kr. 95,00

Bemærk at fragt på En Primeur varer opkræves særskilt og først umiddelbart inden afsendelse af ordren.

Afhentning
Du har også mulighed for at afhente dine bestilte vine hos en 1855 Cru A/S’s forhandlere. Vær opmærksom på at du skal klikke på hvilken forhandler, du ønsker at afhente hos inden du afslutter og godkender din ordre. Ligeledes skal du være opmærksom på ekspeditionstiden typisk vil være 5-8 hverdage.


Persondata og accept ved tilmelding til nyhedsbrev

Persondatapolitik
For at du kan indgå en aftale med os (1855 Cru A/S) eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, har vi brug for følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. hvilke produktområde du har særlig interesse for.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, enten at kunne levere vinen til dig eller sende nyhedsbrev til dig. I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbreve, acceptere du at 1855 Cru A/S må kontakte dig med nyheder og relevante tilbud via de oplyste kontaktoplysninger. I alle udsendelser gives der mulighed for at afmelde fremtidige forsendelser. Dette vil naturligvis straks blive respekteret uden forsinkelser. I henhold til bogføringsloven vil de indsamlede oplysninger blive gemt i 5 år, hvorefter de slettes. Når oplysninger indsamles via vores website, sikre vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger vi har registreret. Direktøren og det administrative personale i 1855 Cru A/S vil have adgang til dine oplysninger. Den dataansvarlige på www.1855cru.com er Lars Gregersen.

Kundeoplysninger transmitteres og opbevares ikke krypteret.  Oplysninger afgivet til www.1855cru.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos www.1855cru.com har du altid ret at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes via e-mail til info@1855cru.com.


Cookies

www.1855cru.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet pga. dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Cookies er digitale informationspakker, som lagres på din harddisk. De anvendte cookies identificerer ikke enkelte brugere, kun den anvendte klient (pc, mobiltelefon etc.).
Cookies anvendes for at du kan bruge hjemmesidens faciliteter f.eks. ved brug af sidens indkøbskurv, eller andre services, hvor systemet kan huske brugeroplysninger, så de ikke skal genindtastes.
Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden - en cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
De anvendte cookies udløber oftest efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser (såkaldte session cookies). Desuden kan der anvendes cookies, der er indstillet med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode (såkaldte persistent cookies).
Cookies gemmes maksimalt 360 dage, herefter slettes de automatisk.

Logstatistik bruges hos ww.1855cru.com og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.1855.cru.com.

Der bruges følgende cookies på hjemmesiden:
1855cru sessionscookie (indhold af indkøbskurv)

Tredjepartscookies:
Google Analytics cookie (anonym statistik over kliks på hjemmesiden).
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du ikke ønsker, at hjemmesiden identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, skal du slå brugen af cookies fra i din browser. Bemærk dog at dette kan gøre det umuligt at gennemføre et køb på hjemmesiden. Du finder vejledning til håndtering af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer hjemmesiden brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Tilmeld dig 1855cru nyhedsbrevet - klik her
2012 Château Grand Mayne

2012 Château Grand Mayne

pr. fl. 75 cl. DKK
299,00
350,00
Salgsenhed: 6 fl.

DKK 1.794,00

Fragt og gebyrer
Kældervin
Klar til levering
Denne hjemmeside anvender cookies. Fortsætter du med at browse på siden accepterer du vores brug af cookies. Klik her for at læse mere.
1855 Cru A/S | Linkøpingvej 33 | 4900 Nakskov | CVR 34471983 | Telefon 54921855 | info@1855cru.com
Handels- & Leveringsbetingelser  |  Kilde- & litteraturliste
Denne hjemmeside anvender cookies. Fortsætter du med at browse på siden accepterer du vores brug af cookies. Klik her for at læse mere.